A NOÉ Állatotthon Alapítvány Támogató Klubját állatbarát önkéntesek hozták létre, azzal a céllal, hogy fix havi bevételt teremtsenek az állatotthonnak, melyre az alapítvány minden hónapban számíthat.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Budapest legnagyobb menhelyét működteti, immár több mint 20 éve. A 6 hektárt is meghaladó terület megközelítőleg 1000 állat átmeneti, vagy sok esetben végleges otthona. Az 1000 állat ellátása, gondozása, kezelése, nem beszélve a súlyos sérülésekkel bekerülő, vagy rossz tartási körülmények közül mentett, esetleg speciális gyógyszerezés alatt álló állatokról horribilis összegű állatorvosi számlát eredményez, így olyan fontos fejlesztési, karbantartási munkálatok csúsznak el, amelyekre egyébként hatalmas szükség lenne (pl.: kölyökkutya karantén kiépítése).

Minden forint számít, mert hisszük, hogy sok kicsi sokra mehet!

A Klubnak bárki tagja lehet, aki havi rendszerességgel minimum 1.000 Ft -tal támogatja az állatotthont.

TKlub tagok akár BRONZ, EZÜST, vagy ARANY fokozatú támogatók is lehetnek!

ARANY FOKOZATÚ, aki havonta legalább 10.000 Ft összegben nyújt támogatást.

EZÜST FOKOZATÚ, aki havonta legalább 5.000 Ft összegben nyújt támogatást.

BRONZ FOKOZATÚ, aki havonta legalább 3.000 Ft összegben nyújt támogatást.

Természetesen az állatotthon továbbra is köszönettel fogad bármilyen összegű egyedi adományokat is, akkor is, ha azok nem rendszeresek - a Klub célja azonban, hogy olyan fix forrás jöjjön létre, melyre az alapítvány biztosan számíthat és amit a legégetőbb kiadásokra fordíthat. (Ez általában a beérkező állatok állatorvosi költsége, műtétei, gyógyszerei, melyeknek beszerzése rendszeresen gondot okoz az állatotthonnak.)

Nincs tehát más dolga, mint beállítani bankszámláján rendszeres átutalásnak "Támogató Klub" megjegyzéssel az állatokra szánt összeget (min. havi 1.000 Ft-ot), oly módon, hogy az minden hónap 10-éig megérkezzen az alapítvány bankszámlájára (11710002-20083777), majd az első átutalás után jelezni a tklub@noeallatotthon.hu címen, hogy belépett a Klubba.

Ezután elkészítheti személyes profilját a Klub weboldalára, mely akkor jelenik meg a nyilvánosan, amikor első utalása beérkezik és a weboldal karbantartója aktiválja a profilt. Természetesen a honlapon való részvétel nem kötelező, ki-ki ideje, aktivitása, kedve szerint vehet részt rajta.

A klubtagok a weboldalon szerepelhetnek teljes néven, becenéven, monogrammon, keresztnéven, de akár saját állatuk nevén is (pl. lehet támogató Buksi kutya is). Természetesen cég is lehet adományozó. A tagok megadhatják személyes adataikat, e-mail címüket, születésnapjukat, illetve tetszőlegesen más adatokat is a többiek számára látható módon, valamint fényképet is feltüntethetnek adatlapjukon. (A tagok eldönthetik, akarják-e, hogy a havi támogatás összege szerepeljen-e profiljukban; természetesen ez nem kötelező.) A klubtagok bármikor felmondhatják tagságukat, illetve az automatikusan megszűnik, amennyiben 2 hónapon keresztül nem érkezik be a támogatási összeg. Az adományokról természetesen igény esetén adóigazolást adunk, mellyel adókedvezmény vehető igénybe - erről bővebben itt olvashat! Bővebb információ a Támogató Klubról a tklub[kukac]noeallatotthon.hu e-mail címen kérhető. (FIGYELEM! Az oldalt a Támogató Klub önkéntesei tartják karban, ez az e-mail cím is hozzájuk fut be. Kérjük, hogy őket kizárólag a Támogató Klubbal kapcsolatban keressék; nem a klubbal kapcsolatos ügyekben vagy bármilyen probléma esetén az Alapítvány hivatalos elérhetőségein érdeklődjenek!)

Köszönjük, ha csatlakozik a Klubhoz, hiszen sok kicsi sokra megy és bármilyen kis adomány életmentő lehet!

   Támogató akarok lenni!