vissza a hírekhez

21jún

Mérlegen a valóság: 2016. április
Típus: mérleg, dátum: 2016. június 21. 11:34


2016. április hónapban a NOÉ Állatotthon Támogató Klub Tagjai 528.610 Ft összeggel járultak hozzá a havi állatorvosi költségek fedezetéhez. Ismét rengeteg beteg, sérült és ellátásra szoruló kutya, macska és egyéb állat került áprilisban a gondozásunkba, akiken nem segíthetnénk, ha nem számíthatnánk hónapról hónapra a Támogató Klub segítségére! 

Boxer fajtamentő csoport Malter nevű boxer keverék kutyájának oldaláról leműtötték állatorvosaink a daganatot és az abból vett szövetmintát elküldtük szövettanra laborba.

dsc_0961.jpg

Gallia testét több helyen nagy kiterjedésű szőrhiány borította érkezésekor. Ultrahangvizsgálaton és bőrbiopszián esett át.

sam_2120.jpg

Bulldog fajtamentő csoportunk védence Lea áprilisban az ivartalanítással egy időben átesett egy kétoldali alsó-felső szemhéjkorrekción és az ortopédiai vizsgálaton is.

sam_2063.jpg

Grammi szem és fülgyulladás, valamint lábujjközének gyulladása miatt szorult állatorvosi vizsgálatra és kezelésre.

sam_2159.jpg

Csaucsau fajtamentés:

OldLady csak általános, ivartalanítás előtti vizsgálatra érkezett Boda dokihoz, de ahogy tapasztaltuk az élet nagy rendező, a műtőasztalon végezte. Gennyes méhgyulladás, azonnali beavatkozás! 

sam_2247.jpg

sam_2258.jpg

Cadillacnek bekerülésekor órási hasi sérve volt, melybe már szinte az összes létfontosságú belső szerve kicsúszott. Valamint gennyes méhgyulladással érkezett. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően, műtéti úton sikerült mind a két problémát maradéktalanul megoldani.

sam_2185.jpg

Minimenhely:

Libra kutyus lábáról eltávolították állatorvosaink a daganatot, melyből szövegmintát küldtünk laborba is, ezek után a kialakult vérzékenysége miatt még kórházi kezelésre szorult szegény.

sam_2342.jpg

A Noé központi részlegének sok új védence lett áprilisban, pl. a Soltvadkerti szaporító telep felszámolásából származó kutyusok, akik mind ivartalanításra kerültek és megkezdtük oltási programjukat.

Macskamentő csoportunk gondozásába került áprilisban Macaron cica, akit valószínüleg autó gázolt el, ami miatt medencetörést szenvedett. Állatorvosaink szépen összelegózták törött csontjait és reméljük, hogy fogja tudni rendesen használni majd újra hátsó lábait.

macaron2.jpg

Mi mást mondhatnánk, mint hogy köszönjük nektek, hogy rendszeresen támogatjátok adományaitokkal munkánkat! Nélkületek nem sikerülhetne!