vissza a hírekhez

21jan

2019. novemberi összefoglaló
Típus: hír, dátum: 2020. január 21. 10:15


2019. novemberben 176 támogatónktól 530 500 Ft befizetés érkezett a Noé számlájára. Köszönünk támogatásotokat!

Lássuk, kiket mentettük a befolyó összegből:

Elhoztuk Pertlit Rudabányáról: Noéba kerülése előtt Pertli hetek óta az utcákat rótta, nyakába nőtt bálamadzagját ugyan valaki eltávolította, de elfertőződött sebét el nem látta. Pertli egy igazi csodakutya, így nem csoda, hogy az ünnepeket- gyógyultan- már családjával tölthette!

Kiszabadítottuk Olliet, a fehér bulldogot Mátészalkáról, ahogy egy 40 cm-es láncon, vészesen lesoványodva, krónikus hasmenéstől kínozva élt. 

Megmentettük Grafitot, a szolnoki menhelyre került francia bulldogot, akinek egyik szeme iszonyú állapotban volt Noéba kerülésekor. A szemét sajnos azóta el kellett távolítani.

Magunkhoz vettük Sukár Füzesabonyból. A 4 éves Sukár gazdája halála után láncon élt, háza nem volt, enni nem kapott.

 

Novemberben volt egy hónapja, hogy Galagonya hozzánk került, gyógykezelése még novemberben is folyt, de a javulás nagyon látványos!

 

A Halloween buli mellett jutott időnk egy vezetett sétára is, amit kifejezetten a Támogatói Klub tagoknak rendeztük: a séta a Noé azon részlegeit is megmutatta a résztvevőknek, ahová egyébként látogatók kíséret nélkül nem léphetnek be. Ildikó, a Noé Támogatói Klub tagja ezt mondta a sétánkról: "Nagyon jól éreztem magam a sétán, ami fesztelen, jó hangulatban telt! Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. Sok érdekes dolgot láttunk és hallottunk a Noé Állatotthonról és az ott élő állatokról. Jó érzés volt látni az állatotthon folyamatos fejlődését, szépülését és hogy az ott élő állatoknak egyre jobb körülményeket tudtok biztosítani, hogy odaadóan gondoskodtok a beteg állatok gyógykezeléséről." Ha 2020-ban te is szívesen részt vennél egy vezetett sétán a Noé-ban, jelentkezz a tklub@noeallatotthon.hu email címen!

 

Több védencükkkel karácsonyi fotózáson is jártunk, hogy szuper képeikkel decemberben újabb esélyt kaphassanak a gazdára találásban!