vissza a hírekhez

25ápr

2020. februári összefoglaló
Típus: hír, dátum: 2020. április 25. 12:27


2020. februárjában 177 tagunktól összesen 600 761 Ft támogatás érkezett hozzánk! Hálásan köszönjük Nektek az utalásokat! Régen volt olyan hónap, hogy ilyen szép összeg érkezett hozzánk Tőletek!

Lássuk akkor, kikre költöttük a támogatást!

Nálá kutyánk, a boxerlány iszonyú sovány állapotban (mindössze 12 kg volt bekerülésekor) és extra súlyos vérszegénységgel érkezett. Kivizsgálását követően szerencsésen ideiglenes befogadókhoz került, ahol jelenleg is erősödik.

Malcolm, a kan francia bulldogunk bekerülését követően gerincműtéten esett át. Bekerülése előtt már hónapokat élt óriási fájdalmak mellett a nyaki részen kialakult gerincsérv miatt. Malcolm műtétje jól sikerült, a műtétet követően néhány nappal már lábra állt!

Dara, sharpei kutyánk átesett a második műtétjén is, ezt követően pedig már nem bukott elő újra a végbele, így "csak" extra súlyos vérfogyottságát kell kezelnünk.

" A szeretet tökéletessé tesz" szlogennel Valentin-napi fotózást tartottunk: azokat a védenceinket vittük fotózásra, akik testi fogyatékosságuk vagy koruk miatt kisebb eséllyel bírnak, hogy gazdisodjanak. Milyen jó, hogy így tettünk, mert Móri, Teca és Pierrot is rövid időn belül gazdisodott. Legyetek boldogok és vigyázzatok magatokra!