vissza a hírekhez

23máj

2020. márciusi összefoglaló
Típus: hír, dátum: 2020. május 23. 14:09


2020. márciusában 177 támogatónktól 486 900 Ft érkezett a Noé Állatotthon számlájára. Utalásaitokat hálásan köszönjük, a teljes összeget védenceink orvosi ellátásra fordítottuk! A márciusban mentett és műtött állatainkról következzen egy rövid összefoglaló:

Monopoli, a fekete macska az állatkerti építkezésről átfagyva érkezett hozzánk, a gondos kórházi ellátás ellenére nem tudtuk megmenteni az életét.

Souvenirt, a kb. 3 hónapos Isaszegen talált kutyánkat Dr. Boda Attila állította újra lábra: Souvenir ui. a mellső lábán több hetes Y-töréssel került gondozásunkba.

Fürkész, a 3 hónapos fajtatiszta, kék szemű francia bulldogunk sajnos mindkét szemére vak: ő a felelőtlen szaporítás áldozata, Fürkész a Bulldog Fajtamentés legújabb védence lett.

Kuffer kutyánk, aki kb. fél éves és családtól hoztuk el súlyos, ellátatlan hüvelyelőeséssel került hozzánk. (Bekerülése után túlesett a szükséges műtéten.)

Mogyoró kutyánk, akit korábban szamurájkarddal szinte kettévágtak, haemobartonella fertőzéssel vittünk kórházva, ahol két héten át kapott intenzív ellátást.

Márciusban  egy Somogy megyei mentésből hozzánk került továbbá 8 berni pásztor, 2 berni mix és 9 keverék nagytestű, antiszociális, viselkedésproblémás, beteg kutya. Őket a rehabilitációjukat követően a Németországi Berni Pásztor Fajtamentők veszik át tőlünk.

2020. március 16-án a koronavírus helyzetre való tekintettel, gondozóink védelmében a látogatók előtt bezártuk a NOÉ Állatotthon kapuját és videós bejelentkezéseken keresztül igyekszünk titeket a zárva tartás idején a történésekről informálni.