vissza a hírekhez

28jún

2020. májusi összefoglaló
Típus: hír, dátum: 2020. június 28. 16:16


Köszönjük Nektek, hogy 2020. májusában, a koronavírus okozta karanténidőszakban is mellénk álltatok: 167 tagunktól 503 500 Ft támogatás folyt be a pénztárunkba.

Összeszedtük nektek, hogy kikre költöttük a támogatást:

Mezőkövesdről került hozzánk az Utazó család, a macskamama és 4 kölyke igen rossz általános állapotban érkezett, mama erősen köhögött és tüsszögött, a kölykök szeme pedig össze volt ragadva. Kórházi ellátás során gyorsan javult állapotuk.

Omlett kutyánk Füzesabonyból érkezett, tejelve, kiszipolyozva, vérző pérával, kiszáradva és tele kullanccsal. Biztosak vagyunk benne, hogy a többször fialtatott Omlett kölykeit is jó pénzért bocsátották áruba, őt magát pedig kidobták, amikor már nem volt már rá szükség.

Fekete-fehér foltos Bújócska macskánk egy kezeletlen, gennyedző daganattal került gondozásunkba. Az ellátatlan daganat miatt már koordinációs zavarokkal küzdött, amikor megérkezett a Dél-pesti Állatkórházba.

Rainbow kutyánk a hasnyálmirigy gyulladása ellenére átesett a szívféreg eltávolító műtéten, ahol több, kifejlett szívférget sikerült eltávolítani a szervezetéből (nézzétek meg a képeket!)

Chance kutyánk az áprilisi bekerülése után nagyon szépen erősödött májusban (azóta ő szerető családot kapott).

Az áprilisban bekerült cumisták továbbra is nagy feladatot adtak önkénteseinknek és szorgosan dolgoztunk az adó 1% kampányon is, hogy a jövő évi működésünk anyagi háttere is biztosítva legyen.